Intro: Deze module gaat over strategie en vergezichten. Ik wil het niet overweldigend voor je maken, maar ik wil drie voorbeelden schetsen van drie type ondernemers. Drie ondernemers die een lange-termijn marketingstrategie hebben die past bij waar zij goed in zijn. Wat ze gemeen hebben, is dat ze alledrie vrijwel niet actief hoeven zijn op Social Media. 

 


 

Het is tijd om je voor te stellen aan Tess, Mitch en de Jolly Mango’s. Allemaal hebben ze een ander type business, een andere persoonlijkheid en een future-proof marketingstrategie. Vrijwel zonder te hoeven posten op Social Media.

 

Kijk eens goed naar bovenstaande afbeelding. Neem de drie eens goed in je op. Wat doen ze? Waar lijkt jouw business het meest op? Coaching? Freelance diensten? Of biedt je mensen een ‘experience‘?

 

In elk van onderstaande Onderwerpen is een video, waarin de persoon wordt omschreven. In deze video’s kijken we niet naar methodes, trucs of How-To’s, maar gaan we echt in op hoe een bepaalde marketingstrategie voor welke persoon op welke manier werkt. Op de lange termijn.