Word jij ook zo blij van deze foto?

 

Bij mij komen er jeugdherinneringen boven. Van lange zomeravonden in de tuin waarbij mijn ouders, met een glas wijn en tientallen kaarsjes aan, de herfstvakantie bespraken. Er kwamen landkaarten op tafel en we spraken uit waar we het liefst heen wilden. Wat wilden we als gezin? Bergwandelen in de Alpen? Fietsen in Schotland?

 

Niet vliegen naar een all-inclusive, want dat paste niet bij wat wij wilden. Ons gevoel van vrijheid was avontuur en buiten zijn.

 

Als eenmaal de bestemming was gekozen, en helder was waarom we daarheen wilden, dán pas kwamen de praktische zaken.

 

“Welke activiteiten gaan we doen?”

“Moeten de fietsen mee?”

“Welke rugzak zullen we inpakken?”

“Op welke dag vertrekken we?”

 

🍷🗺️🍷🕯️👞 🗻

 

Wat een energie krijg ik van die herinnering…

Zo kan het ook voor je bedrijf!

 

Je zet de Marketingtactieken in die passen bij jouw bedrijf en waar jij naartoe wil. Je hebt gezien wat er mogelijk is.

 

Er is niet een goed of fout.

 

Het gaat erom dat het bij jou past.

 

Het idee is dat je gezien hebt dat het wél mogelijk is om een levendige (online) business te hebben zónder veel op Social Media te hoeven doen. Je hebt gezien dat het simpelweg onzin is dat je actief op Social Media moet zijn. Sterker nog, je weet dat inzetten op veel volgers en likes juist contraproductief is.

Je hebt geleerd welke lange-termijn strategieën er zijn. Je hebt gezien hoe drie typen ondernemers drie typen future-proof marketingstrategieën inzetten. Deze voorbeelden maken duidelijk dat het voor jou ook mogelijk is!

 

Ben jij al klaar om jouw Roadmap in te vullen?

✏️ Hier is een formulier om je op weg te helpen! Het formulier opent in een nieuw tabblad. Je kunt het invullen en opslaan op je computer door op afdrukken>PDF te klikken.

 

Super!

En…heb je nu een beter beeld van hoe je Social Media intentioneel kunt inzetten? Kun je niet wachten om aan de slag te gaan met Meetup.com of met content op Youtube?

Ga je stoppen met zinloze tijd stoppen in Social Media?

In één keer?

Het is net als afkicken van een verslaving. Sommigen kunnen dit in één keer, Cold Turkey, anderen doen dit meer geleidelijk.

 

 

OutoftheGrey wil je op weg helpen. Hoe zou jij het vinden om met de andere deelnemers van deze cursus te bespreken hoe jullie je learnings inzetten? Heb je wel behoefte aan wat steun?

Dan ben jij uitgenodigd voor de Meetup groep van OutoftheGrey. https://www.meetup.com/nl-NL/OutoftheGrey-cursisten/ Hier vind je een warme omgeving van ondernemers die niet houden van spammen maar wel van oprechte support. Hier kun je ook je successen vieren!

Les Onderwerpen